Antifeministky: Dievčatá, masturbovať sa neoplatí (hahaha)

streda 25. novembra 2009

Dievčatá, masturbovať sa neoplatí (hahaha)

Po prečítaní ďalšieho článku na stránke venovanej asi len ženám, som sa rozhodol napísať ďalší článok ako odpoveď. Inšpiráciu som hľadal aj komentároch, kde mi do očí padol jeden komentár, ktorý napísal užívateľ Petr Bartoš. Meno užívateľského mena vyzerá dôverihodne, keďže to nieje nick s menom XY. Takže ďakujem za komentár, ktorý ste napísal na feministkách k tomu článku. Je to článok o nebezpečenstve masturbovania pre dievčatá, a je tam zakomponovaný príbeh o modelke ktorá si tým zodrala odtlačky prstov, ale o tom až trošku pozdejšie.

Pán Petr píše o tom, že po prečítaní tohto hodnotného článku sa rozhodol prozkúmať občiansky a trestný zákonník. Tento článok v svojej podstate nabáda k obmedzovaniu osobnej slobody (časť o spoločnej miestnosti a baliacej folií na posteli). Tím nevedomky zakladajú skutkovú podstatu trestného činu. Myslím si že spanie na igelite je nehygienické a mohlo by viesť k tomu, že dievčatá by sa mohli stať obeťami rôznych gynekologických chorôb. To isté by mohla spôsobiť aj demontáž sprchovej hlavice. Ja osobne si neviem predstaviť, že by nejaká bláznivá matka nútila svoju dcéru spať na igelite, aby počula každý jej pohyb. Mohlo by to viesť len k nedôvere medzi matkou a dcérou a následným útekom z domu a možno aj iným zlým vplyvom. A to si nechcem prestaviť keby to zistilo jej okolie a kamaráti. Ten výsmech a urážky by nehodila len tak za chrbát. Dúfam, že sa nenájde ani jeden rodič, ktorý by to svojej dcére urobil.

K príbehu o modelke. Ide tam o to, že sa jedno dievča chcelo stať modelkou. Jej agent ju donútil pred ním masturbovať, inak by sa modelkou nemohlo stať. Od vtedy to dievča začalo masturbovať a došlo to až k tomu, že si zodrala odtlačky prstov, a nemohli ju na letisku legitimovať a nemohla nikam odísť a tým sa jej kariéra skončila. A masturbuje dodnes medzi kartónovými krabicami na ulici. Strašne som sa začal smiať, keď som si tento blud prečítal. Neviem si predstaviť, že by si niekto zodral odtlačky prstov masturbovaním a dokonca asi všetky odtlačky, keď neostal ani jeden podľa ktorého to dievča nemohli spoznať. Pozrel som sa na Wikipédiu a našiel som článok o daktyloskopii. Našiel som toto: „Neodstrániteľnosť odtlačkov spočíva v zachovaní papilárnych línií v pôvodnom stave i pri poškodení vrchnej časti kože. Zmena papilárnych línií nastane a trvale sa zachová až pri poškodení zárodočnej, teda spodnej časti kože. Obrazce papilárnych línií nie je možné odstrániť zodratím, alebo spálením kože. V začiatkov daktyloskopie sa o to pokúšali niektorí zločinci. Takéto poškodenia sú len dočasné a po zahojení sa obnovia pôvodné obrazce. Tiež jazvy, ktoré vznikajú po väčších poraneniach neznižujú identifikačnú hodnotu obrazcov“.
Takže, je nezmysel najväčšej váhy si myslieť, že masturbáciu si nejaké dievča zoderie alebo zodralo odtlačky. To môže vymyslieť len chorá hlava. Nijako inak sa nedá nazvať to, čo je v tom článku napísané. a inak, autorka tohto článku dáva návod na dokonalý zločin. Takže len dúfajme, že ten článok nebude čítať naša tmavšia, zatial menšina. Ale len nech píšu samé hlúposti. Aspoň budeme mať na našom blogu o čom písať.
Howgh a zdravím Vás.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára